Оптимизация управления системами теплоснабжения городских районов - Максимова, О.Б.; Давыдов, В.О.; Бабич, С.В. (Проблемы управления и информатики, 2016)
Наведено метод вирішення задачі оптимізації процесу теплопостачання міського району. Керування здійснюється на основі таких складових: надійність і ефективність використовуваного обладнання, а також вартість енергоресурсів. Наведено результати чисельного моделювання. A method of solving optimization problem of the urban district heating is presented. Control is carried out on the basis of such elements as: the reliability and efficiency of the used equipment, and the cost of energy. The results of numerical modeling are presented.