Чорноморське Гайдамацьке З’єднання: 15 років діяльності - Громович, У. (Чорноморська минувшина, 2020)
У статті пропонується інформація про діяльність Чорноморського Гайдамацького З’єднання протягом 15 років (2005-2020). Визначено мету, завдання та керівний склад товариства. Подано інформацію про заходи щодо охорони довкілля, науково-дослідну та виховну роботу з молоддю у сфері національно-патріотичного виховання. The article offers information on the activities of the Black sea Gaydamack Unity for 15 years (2005-2020). The purpose, tasks and management of the society are defined. The information on measures on environmental protection, research and educational work with youth in the field of national-patriotic education is given.