Яку історію повинні вчити діти у 5-му класі: до проблеми української пропедевтики - Чухліб, Т. (Чорноморська минувшина, 2020)
Рецензія на видання «Концепція та програми викладання історії України в школі (проект). Матеріали IV та V Робочих нарад з моніторингу шкільних підручників України»: «Програма викладання історії України в школі. 5-й клас: «Вступ до історії» (автор Н. Яковенко). – К., Видавничий дім «Стилос», 2009. Review of the publication "Concept and programs of teaching the history of Ukraine at school" (project). Materials of IV and V Workshops on monitoring of school textbooks of Ukraine ":" Program of teaching the history of Ukraine in school. 5th class: "Introduction to History" (author N. Yakovenko). - K., Stylos Publishing House, 2009.