Іноземний капітал у банківській сфері України: переваги та недоліки - Мальчик, М.; Федорук, Л. (Схід, 2009)
У статті розглянуті переваги та недоліки присутності іноземного капіталу на фінансовому ринку України з позиції досвіду країн Центральної та Східної Європи. Запропоновано комплекс обмежувальних заходів залучення іноземного капіталу. The article deals with the advantages and disadvantages of foreign capital presence in the financial market of
Ukraine from the point of experience of Central and Western European countries. The complex of limiting measures
of involving foreign capital is proposed.