Фінансово-економічний аспект управління капіталізацією банків - Єгоров, П.; Волкова, В. (Схід, 2009)
Стаття присвячена обґрунтуванню необхідності розробки ефективного фінансово-економічного механізму управління капіталізацією банківських установ, адекватного економічним умовам, які склалися. Проаналізовані основні показники, які застосовуються при різних
видах аналізу власного капіталу банку. Розроблена модель економічної динаміки банку. Article is devoted a substantiation of necessity of working out of the effective financial and economic mechanism
of management by capitalisation of the bank organisations, adequate to economic conditions which have developed.
The basic indicators which are used at various kinds of the analysis of own capital of bank are analysed. The model of
economic dynamics of bank is developed.