Рослинна символіка в болгарських лазарських піснях Північного Приазов'я - Червенко, О. (Матеріали до української етнології, 2012)
У статті розглянуто рослинну символіку болгарських лазарських пісень, записаних на території Північного Приазов’я та Болгарії. Автор здійснює спробу зіставного аналізу представлених флоролексем. The article is dedicated to the research of the plant symbols of Bulgarian Lazar songs, which have been made both in the territory of Northern Pryazovye and in Bulgaria. The author has made an attempt to make a comparative analysis of floral lexemes. В статье рассматривается растительная символика болгарских лазарских песен, записанных на территории Северного Приазовья и Болгарии. Автор делает попытку сопоставительного анализа представленных флоролексем.