Функціонально-художня специфіка українського ярмаркового фольклору - Скоряк, А. (Матеріали до української етнології, 2012)
У статті автор робить спробу узагальнити види українського ярмаркового фольклору. Наводяться приклади легенд, прислів’їв, приказок та ін. The author makes an attempt to generalize the types of Ukrainian fairy folklore. She gives the examples of the legends, sayings, adages, etc. В статье автор делает попытку обобщения видов украинского ярмарочного фольклора. Приводятся примеры легенд, пословиц, присказок и др.