Достаточные условия оптимальности стохастических динамических систем случайной структуры с марковскими переключениями - Лукашив, Т.О.; Малык, И.В. (Проблемы управления и информатики, 2016)
Отримано загальний вигляд рівняння Беллмана, функціонала Беллмана для стохастичної динамічної системи випадкової структури з марковськими перемиканнями, що дає достатні умови існування оптимального керування. The general form of the equation of Bellman, Bellman's functional for stochastic dynamical system of random structure with Markov switchings that gives sufficient conditions of optimal control is obtained.