Метод разрешающих функций в теории конфликтно-управляемых процессов с терминальной функцией платы - Раппопорт, И.С. (Проблемы управления и информатики, 2016)
Досліджено метод розв’язувальних функцій стосовно теорії конфліктно-керованих процесів з термінальною функцією плати. Запропоновано модифіковану схему методу, що забезпечує закінчення гри за певний гарантований час в класі стробоскопічних стратегій без додаткових умов. Показано результати порівняння гарантованих часів цих схем методу розв’язувальних функцій з першим прямим методом Понтрягіна. Досліджено метод розв’язувальних функцій стосовно теорії конфліктно-керованих процесів з термінальною функцією плати. Запропоновано модифіковану схему методу, що забезпечує закінчення гри за певний гарантований час в класі стробоскопічних стратегій без додаткових умов. Показано результати порівняння гарантованих часів цих схем методу розв’язувальних функцій з першим прямим методом Понтрягіна.