Оценка параметров динамических систем при случайных пропусках измерений - Идрисов, Ф.Ф. (Проблемы управления и информатики, 2016)
Запропоновано алгоритми оцінювання параметрів багатовимірних динамічних систем в умовах випадково зникаючих вимірювань. Досліджуються властивості таких оцінок. The algorithms of estimating parameters of multidimensional dynamical systems under conditions of randomly disappearing measurements are presented. The properties of these estimates are investigated.