Задача качественного исследования харитоновской робастной устойчивости непрерывных систем - Акунов, Т.А.; Александрова, С.А.; Слита, О.В.; Сударчиков, С.А.; Ушаков, А.В. (Проблемы управления и информатики, 2016)
Розглянуто розвиток методу Харитонова для дослідження робастної стійкості систем з інтервальними параметрами. Запропоновано віртуальну багатоканальну систему для візуалізації робастно стійких процесів. Kharitonov’s method for robust stability of systems with interval parameters is developed. A virtual multi-channel system is constructed for visualization.