Координатная привязка наземного объекта по неточным космическим снимкам - Ткаченко, А.И. (Проблемы управления и информатики, 2016)
Запропоновано метод координатної прив’язки ізольованого об’єкта без попереднього калібрування. Рівняння враховують невизначеність взаємної орієнтації камери та зіркового датчика. A method of geo-referencing isolated ground objects without prior in-flight geometric calibration is proposed.