Глубинно-зависимый подход к выбору оптимальной гипотезы в задачах классификации - Галкин, А.А. (Проблемы управления и информатики, 2016)
Досліджено комплексний підхід до вибору оптимальної гіпотези на основі глибинних функцій. Запропоновано вдосконалений підхід для формування апостеріорних ймовірностей. A complex approach to selecting the optimal hypothesis based on depth functions is investigated. Improved methods for forming posterior probabilities are proposed.