Греки на теренах нової Батьківшини: Рецензія на монографію В. В. Томазова "Греки-хіосці на півдні України (кінець XVIII ст. – 1917): між традиціями національного самозбереження і практиками соціокультурної адаптації” - Білоусова, Л.; Грєбцова, І. (Чорноморська минувшина, 2021)
Рецензія на монографію: Томазов В. В. Греки-хіосці на півдні України (кінець XVIII ст. – 1917): між традиціями національного самозбереження і практиками соціокультурної адаптації. Київ : НАН України, Ін-т історії України, 2020. 354 с. Review of the monograph: Tomazov V. V. Greeks-Chians in the South of Ukraine (end of XVIII century – 1917): between traditions of national self-preservation and practices of social cultural adaptation. Kyiv : NAS of Ukraine, Institute of History of Ukraine, 2020. 354 p.