Зберегти родинний пісенний скарб - Коваль-Фучило, І. (Матеріали до української етнології, 2016)
Рецензія на книгу: Хай М., Федоронько Л. Динаміка фолькльорної традиції сіл Лютовиська та Биличі на Старосамбірщині / Михайло Хай, Лідія Федоронько. - Львів : Астролябія, 2016. - 260 с.