Стандартизація процедур управління - Горчакова, О. (Схід, 2009)
У статті пропонується метод відокремлення процедур управління від процедур виробництва, який дозволяє зробити процедури управління верхніх рівнів універсальними. Регламентовані процедури управління автор рекомендує стандартизувати як уніфікований інструмент виробничого менеджменту. The method of separation of procedures of management procedures of production is offered in the article, doing, thus, management procedures top levels of оrgstructure universal. Management procedures are regulated it is recommended to standardize, as an instrument of production management is compatible.