Модели систем обслуживания-запасания с рандомизированной политикой пополнения запасов - Меликов, А.З.; Пономаренко, Л.А.; Багирова, С.А. (Проблемы управления и информатики, 2016)
Запропоновано моделі систем обслуговування-запасання із рандомізованою політикою поповнення запасів і нетерплячими витратними вимогами, які можуть утворювати чергу скінченної або нескінченної довжини. Розроблено точний і наближений методи для визначення характеристик таких систем при використанні запропонованих політик поповнення запасів. The models of the queuing-inventory systems with randomized lead policy and either finite or infinite queue of impatient customers are proposed. Exact and approximate methods to calculate the characteristics of the systems under given lead policies are developed.