Страхування як механізм захисту підприємницьких ризиків - Шепілова, В.; Дуденко, О. (Схід, 2009)
У статті розглянуто основні види страхування, пов'язані зі страховим захистом підприєм- ницької діяльності, представлено аналіз динаміки ринку страхових послуг в Україні. Дослі- джено необхідність страхового захисту підприємств у сучасних умовах господарювання, обґрунтовано важливість вибору підходів до страхування підприємницької діяльності як одного з інструментів управління ризиками. The basic types of insurance are considered in the article, what connected with insurance defence of entrepreneurial activity, the analysis of dynamics of market of insurance services is presented in Ukraine. Probed necessity of insurance defence of enterprises for the modern terms of menage, grounded importance of choice of going near insurance of entrepreneurial activity, as to one of instruments of management risks.