Исследование характеристик модифицированного аддитивного генератора Фибоначчи с запаздыванием - Максымовыч, В.Н.; Мандрона, М.Н.; Гарасимчук, О.И.; Костив, Ю.М. (Проблемы управления и информатики, 2016)
Досліджено періоди повторення і статистичні характеристики псевдовипадкової бітової послідовності для прогнозування статистично безпечного ключового простору генераторів на основі модифікованого адитивного генератора Фібоначчі із запізненням. The investigation of repetition periods and statistical characteristics of pseudorandom bit sequence for predicting statistically safe key space of generators based on the modified additive lagged Fibonacci generator is performed.