О постановке задач точной декомпозиции линейных математических моделей - Базилевич, Ю.Н.; Костюшко, И.А. (Проблемы управления и информатики, 2017)
Описано різні підходи до проблеми декомпозиції і математичні моделі, які дозволяють ефективно її використовувати. Основну увагу приділено декомпозиції систем лінійних рівнянь, що описуються декількома матрицями коефіцієнтів. Наведено короткий опис літератури по декомпозиції. Various approaches to the problem of decoupling and mathematical models that allow you to use it effectively are described. Emphasis is placed on the decoupling of systems of linear equations by several matrices of coefficients. A brief description of the literature on decoupling is given.