Метод стаціонарізації випадкових періодичних процесів на прикладі моделі циклічного процесу електроспоживання - Нечепорук, В.В.; Щербак, Т.Л. (Моделювання та інформаційні технології, 2009)
The method stationary of non-stationary casual periodic process on an example of statistical processing - series of realizationіs of researched process of a power consumption is considered.