Інноваційні комп'ютерні технології в науковій діяльності етномузиколога (на матеріалах фонолабораторії ІМФЕ ім. М. Т. Рильського НАН України) - Вовк, О. (Матеріали до української етнології, 2013)
У статті розглядається питання застосування комп’ютерних технологій в етномузикології, а також те, яким чином вони можуть стати в нагоді науковцю-етномузикологу у фіксації, збереженні, систематизації та дослідженні традиційної музичної культури. В статье рассматривается вопрос применения компьютерных технологий в этномузыкологии и то, каким образом они могут быть полезны ученому-этномузыкологу при фиксации, сохранении, систематизации и исследовании традиционной музыкальной культуры. The article discusses a problem of the application of computer technology to ethnomusicology and how it can be useful for the researchers-ethnomusicologists during recording, maintaining, classifying, and analyzing the traditional musical culture.