Велика Вітчизняна війна в оповідях очевидців та учасників - Cушко, В. (Матеріали до української етнології, 2013)
Розвідка присвячена сприйняттю подій 1941–1945 років особами, які пережили Другу світову війну. Робота основана на власних польових матеріалах. Сообщение посвящено восприятию событий 1941–1945 годов лицами, пережившими Вторую мировую войну. Работа опирается на полевые исследования автора. This text is about the perception of the 1941–1945 events by the people who have endured World War II or lived at that time. The article is based on the author's field materials.