Процес екологізації як сутнісний елемент трансформації суспільства - Чорноморденко, І.; Цой, Т. (Схід, 2009)
У публікації осмислюються процеси екологізації в трансформації суспільства. Відстежуються шляхи й напрямки подолання екологічних проблем засобами інформаційних технологій та аналізується роль екологічного знання й пізнання у формуванні нового типу суспільства. The article is devoted to understanding the processes of ecologization in a society transformation. Ways and
directions of ecological problems overcoming by means of information technologies are examined likewise ecological
knowledge and learning in formation a new type of society.