Традиційна весільна обрядовість українців (буковинське весілля) - Кожолянко, Г. (Матеріали до української етнології, 2013)
У статті на прикладі буковинського весілля досліджено традиційну весільну обрядовість українців від дохристиянських часів до наших днів. В статье на примере буковинской свадьбы исследована традиционная свадебная обрядность от дохристианского времени до наших дней. The article examines the traditional bridal rites of the Ukrainians from the pre-Christian period up to these days by way of example of the Bukovyna wedding.