[Неопубліковані рецензії] - Філімонова, Л. (Матеріали до української етнології, 2017)
Матеріали зберігаються в Архівних наукових фондах рукописів та фонозаписів Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського (ф. 1, од. зб. 260).