Море підкаже рішення - Бачинська, О. (Чорноморська минувшина, 2024)
Рецензія на книгу: Калініченко О.О., Акініна Т.Л., Сімоненко О.О. Перспективи впровадження морської підводної зброї: зб. наук. пр. тимчасов. волонтер. міжвідом. групи. Одеса, 2024.112 с. Review on: Kalinichenko O. O., Akinina T. L., Simonenko O. O. Prospects for the introduction of naval underwater weapons: a collection of scientific temporary volunteer interdepartmental group. Odesa, 2024.112 p.