Математическое моделирование дробно-дифференциальной динамики процесса фильтрационно-конвективной диффузии растворимых веществ в неизотермических условиях - Богаенко, В.А.; Булавацкий, В.М.; Кривонос, Ю.Г. (Проблемы управления и информатики, 2017)
Виконано математичне моделювання дробово-диференційної динаміки неізотермічного процесу конвективної дифузії розчинних речовин при двовимірній усталеній плоско-вертикальній фільтрації з вільною поверхнею. Mathematical modeling of fractional-differential dynamics of nonisothermal process of convective diffusion of soluble substances at 2D stationary plainly-vertical filtration with a free surface is performed.