Корпоративне обслуговування підприємств на ринку товарів для офісу - Захарова, С. (Схід, 2009)
У статті представлено авторську концептуальну модель маркетингової стратегії корпоративного обслуговування підприємств на ринку товарів для офісу. Охарактеризовано її роль,завдання, основні складові та взаємозв'язки між її блоками, принципи обслуговування. Показано актуальність моделі як основи механізму реалізації клієнтоцентричної маркетингової стратегії корпоративного обслуговування підприємств підгалузі. A new conceptual model of marketing strategy for business client servicing to the office supplies market has
developed and shown in this article. The article contains of the model's tasks, its main components and interconnections
between model's parts, and principles of servicing. The author shows "Zeitgeist" of the model as a basis for winning
marketing strategy for business client servicing to the office supplies market.