Функция плотности распределения помехи как индикатор для выявления степени развития неисправности штанговой глубинной насосной установки - Алиев, Т.А.; Мусаева, Н.Ф.; Сулейманова, М.Т. (Проблемы управления и информатики, 2017)
Показано, що функція щільності розподілу перешкоди зашумленного випадкового сигналу — найбільш повна та вичерпна характеристика виявлення початкового періоду зародження і ступеня розвитку несправностей. Розроблено алгоритми та технології застосування цієї характеристики перешкоди сигналу, що надходить від датчика підсилювача, для запобігання появи дефектів штангових глибинних насосних установок. We demonstrate that the distribution density function for the noise of a noisy random signal is the most comprehensive characteristic for identifying the initial period and the degree of fault growth. We develop algorithms and technologies to use this characteristic of the noise of the signal from the force transducer for preventing faults of sucker rod pumping units.