Моделирование процесса принятия управленческого инновационного решения в условиях риска и неопределенности - Вербицкая, Г.Л. (Проблемы управления и информатики, 2017)
Розроблено математичну модель процесу прийняття управлінського інноваційного рішення в умовах ризику і невизначеності на основі теоретико-ігрової концепції, яка дозволяє підприємству оптимізувати інноваційні проекти за визначеними ним самим принципами оптимальності. Розроблено чітку систему методичних положень, придатних та зручних для використання на практиці. The mathematical model of the process of making innovative managerial decision in conditions of risk and uncertainty based on game-theoretic concept, which allows the company to optimize innovation projects defined by principles of optimality. The developed clear system of procedural points is applicable and convenient for use in practice.