Методика оценивания параметров и характеристик битовых ошибок - Кичак, В.М.; Тромсюк, В.Д. (Проблемы управления и информатики, 2017)
Встановлено порядок моделювання та функціонування пристроїв оцінювання параметрів бітових помилок. Розроблено методику оцінювання параметрів бітових помилок на імітаційній моделі за допомогою пристроїв оцінювання ПБП, побудованих на базі удосконаленого кореляційного та позиційного методів для встановлення робочих діапазонів їх застосування. The order of modeling and operation of bit errors parameter estimation devices is established. The method of parameter estimation for bit error simulation model using devices of PBE assessment based on advanced correlation and positional methods for establishing the working ranges of their application is developed.