Відновлювальна концепція еколого-економічного оцінювання використання водних ресурсів - Матвійчук, О. (Схід, 2010)
Стаття присвячена проблемам еколого-економічного оцінювання використання водних
ресурсів. Автор пропонує власну модель еколого-економічного оцінювання. Увага акцентується на необхідності використання відновлювальної концепції для визначення принципів використання водних ресурсів. The article is devoted the problems of ecological and economic evaluation of the use of water resources. The author offers
the own model of ecological and economic evaluation. Separately the author marks the necessity of the use of conception of
renewal for determination of principles ecological and economic evaluation of the use of water resources.