О квазилинейных дифференциально-разностных играх сближения - Барановская, Л.В. (Проблемы управления и информатики, 2017)
Для дослідження диференціально-різницевих ігор зближення з переставними матрицями запропоновано аналітичний підхід на основі методу розв’язуючих функцій. При цьому використовується ідея інтегрального представлення розв’язку системи через запізнюючий експоненціал. Наведено достатні умови та гарантований час для завершення гри. Результати проілюстровано на прикладі. Для дослідження диференціально-різницевих ігор зближення з переставними матрицями запропоновано аналітичний підхід на основі методу розв’язуючих функцій. При цьому використовується ідея інтегрального представлення розв’язку системи через запізнюючий експоненціал. Наведено достатні умови та гарантований час для завершення гри. Результати проілюстровано на прикладі.