Рациональное управление работоспособностью автономных летательных аппаратов. Часть 2 - Кулик, А.С. (Проблемы управления и информатики, 2017)
Запропоновано структуризацію процесів відновлення працездатності за діагнозом. Описано основні задачі відновлення: вибір засобів відновлення, сигнальне і параметричне підстроювання, реконфігурація алгоритмів та апаратури. Представлено методи можливого їх вирішення. Розглянуто об’єкти експериментальних досліджень. Structurization of operability restoration processes on the basis of diagnosis is proposed. The basic are recovery tasks described as follows: recovery tool selection, signal and parametric adjustments, algorithms and hardware reconfiguration. Methods of the tasks possible solution are considered. Objects of experimental study are presented.