Із зали засідань Президії НАН України (18 червня 2025 р.) (Вісник НАН України, 2025)
На засіданні Президії НАН України 18 червня 2025 р. року розглядалися такі питання: - методи та моделі оцінювання стану кіберзахисту об’єктів критичної інфраструктури держави (доповідач — член- кореспондент НАН України О.Г. Корченко); - функціональні феромагнітні оксидні матеріали: особливості синтезу та застосування (доповідач — доктор хімічних наук С.О. Солопан); - про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (д оповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); - кадрові та поточні питання.