Із зали засідань Президії НАН України (4 червня 2025 р.) (Вісник НАН України, 2025)
На засіданні Президії НАН України 4 червня 2025 р. року розглядалися такі питання: - фізичне матеріалознавство функціональних сплавів з пам’яттю форми та технологічні рішення для промисловості України (доповідач — доктор фізико- математичних наук Г.С. Фірстов); - фізико-хімічні основи створення нових функціональних матеріалів на основі оксидів рідкісноземельних елементів (доповідач — доктор хімічних наук О.А. Корнієнко); - про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (д оповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); - кадрові та поточні питання.