75-річчя члена-кореспондента НАН України Є. І. Головахи (Вісник НАН України, 2025)
13 серпня виповнюється 75 років відомому соціологу, доктору філософських наук, професору, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, члену-кореспонденту НАН України Євгену Івановичу Головасі.