70-річчя члена-кореспондента НАН України Л. Г. Мушкетик (Вісник НАН України, 2025)
25 вересня відзначає 70-річчя видатна українська фольклористка, фахівець із вітчизняної та зарубіжної україністики і славістики, угрознавства, казкознавства, міжетнічних зв’язків у фольклорі, народної традиційної культури, перекладознавства та ін., член зарубіжного корпусу Угорської академії наук, член-кореспондент НАН України Леся Георгіївна Мушкетик.