75-річчя члена-кореспондента НАН України Л. А. Дубровіної (Вісник НАН України, 2025)
30 вересня виповнилося 75 років відомому вченому-історику, досліднику рукописної та книжкової спадщини, джерелознавцю, організатору науки, бібліотечної й архівної справи доктору історичних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Любові Андріївні Дубровіній.