Від цвинтаря ілюзій до країни сподівань (розповідь від першої особи) (до 80-річчя члена-кореспондента НАН України Є. Р. Бершеди) - Бершеда, Є.Р. (Вісник НАН України, 2025)
3 вересня 2025 р. виповнюється 80 років відомому ученому-економісту, дипломату, Надзвичайному і Повноважному Послу України (1999), заслуженому діячеві науки і техніки України (1997), доктору економічних наук (1983), професору (1991), члену-кореспонденту НАН України (1997) Євгену Романовичу Бершеді. За люб’язної згоди ювіляра редакція журналу «Вісник НАН України» публікує уривок зі спогадів Євгена Романовича. September 3, 2025 marks the 80th anniversary of the renowned economist, diplomat, Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of Ukraine (1999), Honored Science and Technology Figure of Ukraine (1997), Doctor of Economics (1983), Professor (1991), Corresponding Member of the National Academy of Sciences of Ukraine (1997) Yevhen R. Bersheda. With the kind permission of Mr. Bersheda, the editorial board of the journal “Visnyk of the NAS of Ukraine” publishes an excerpt from his memoirs.