Приближенные алгоритмы выделения трендов в задачах финансовой разведки. Часть 1. Моменты появления элементов финансового потока известны точно - Идрисов, Ф.Ф. (Проблемы управления и информатики, 2017)
Розглянуто наближені алгоритми оцінювання трендів в задачах фінансової розвідки. Досліджено випадок, коли моменти появи елементів фінансового потоку відомі точно. Вивчено статистичні характеристики отриманих оцінок. Approximate algorithms for estimating trends in financial intelligence tasks are considered. The case when the moments of the appearance of the elements of the financial flow are known exactly. The statistical characteristics of the obtained estimates are studied.