Проектирование генераторов пуассоновских импульсных последовательностей на основе аддитивных генераторов Фибоначчи - Максымовыч, В.Н.; Гарасимчук, О.И.; Мандрона, М.Н. (Проблемы управления и информатики, 2017)
Запропоновано структуру генераторів пуассонівських імпульсних послідовностей на основі модифікованих адитивних генераторів Фібоначчі. Результати їх імітаційного моделювання показують, що статистичні характеристики вихідної імпульсної послідовності відповідають пуассонівському закону розподілу. Визначено границі значень керуючого коду та періоду повторення псевдовипадкової послідовності для конкретних параметрів структурної схеми. The structures of Poisson pulse sequences generators based on the modified additive Fibonacci generators are proposed. The results of their simulation show, that statistical characteristics of the output pulse sequence correspond to Poisson distribution law. The values boundaries of control code and the repetition period of the pseudorandom sequence, for concrete parameters of the structural circuit, are defined.