О редукции в задаче полетной геометрической калибровки - Ткаченко, А.И. (Проблемы управления и информатики, 2017)
Розглядаються особливості реалізації двох алгоритмів польотного геометричного калібрування. Realization peculiarities of two algorithms of in-flight geometric calibration are considered.