Народне житло угорців Закарпаття (до питання про географію угорського житла на землях України) - Ковальська, Н.Г. (Історико-географічні дослідження в Україні, 1991)
Автор статті досліджує основні типи житла угорців Закарпаття та традиції їх будівництва в різних регіонах. Автор статьи исследует основные типы жилищ венгров Закарпатья и традиции их строительства в различных регионах.