Синтез координуючих стратегій прийняття рішень в ієрархічних системах з великим терміном експлуатації - Сікора, Л.С.; Малець, І.О. (Моделювання та інформаційні технології, 2009)
Розглянуто підходи до синтезу стратегій координуючого
управління в складних виробничих структурах на основі теорії ієрархічних
систем. Рассмотрены подходы синтеза стратегий координирующего
управления в сложных производственных структурах на основе теории
иерархических систем. Approaches of synthesis of strategies of co-ordinating management
are considered in difficult production structures on the basis of theory of the
hierarchical systems.