Особливості картографування даних про видання газет України (жовтень 1917 — 1920 рр.) - Дмитрієнко, М.Ф. (Історико-географічні дослідження в Україні, 1991)
У статті розглянуто особливості картографування даних про видання перших радянських газет на Україні в 1917 — 1920 рр. В статье рассматриваются особенности картографирования данных об издании первых советских газет на Украине в 1917 - 1920 гг.