Зображення Кам’янця-Подільського 70-х років XVII — XVIII ст. як історико-топографічне джерело - Дашкевич, Я.Р. (Історико-географічні дослідження в Україні, 1991)
Автор розглядає джерельну цінність гравюр XVII — XVIII ст. з зображенням Кам’янець-Подільського з точки зору історичної топографії міста. Автор рассматривает источниковую ценность гравюр XVII — XVIII вв. с изображением Каменца-Подольского с точки зрения исторической топографии города.