Волинська земля князівських часів (X — XII ст.) - Войтович, Л.В. (Історико-географічні дослідження в Україні, 1991)
На основі літературних та літописних джерел автор пропонує реконструкцію меж Волинської землі у X — XII ст. На основании литературных и летописных источников автор предлагает реконструкцию границ Волынской земли в X — XII вв.