Картографічний літопис Лаврських печер - Хведченя, С.Б. (Історико-географічні дослідження в Україні, 1992)
У статті досліджуються старовинні карти підземних лабіринтів Лаврських печер XVII — XVIII ст. як важливе джерело для вивчення історії створення та розвитку пам’яток культури. В статье исследуются старинные карты подземных лабиринтов Лаврских пещер XVII — XVIII вв. как важный источник для изучения истории создания и развития памятников культуры.